Det har aldri vært enklere å dele historier, bilder, videoer og informasjon til medlemmer og foresatte. Det er nå særdeles lav terskel for å legge ut saker på den nye hjemmesiden. Vi oppfordrer alle lagene til å logge seg på å se hvor enkelt man kan oppdatere treningstider, kontaktpersoner og egne nyheter.

La oss vise gleden, innsatsen og engasjementet

Facebook- og Spondgrupper fungerer ypperlig til intern kommunikasjon, men viser ikke offentligheten hvor flott klubben vår er. Vi har lyst å se alt det kjekke dere driver med, alt fra kamper og turneringer til en koselig pizzakveld

Ved at andre enn kun styret og webansvarlig bidrar med en god historie i ny og ne, gjør at vi viser offentligheten klubbens mangfold, resultater og utallige gode historier på vår måte, i våre omgivelser, i våre klubbfarger. Klarer vi det, tiltrekkes både medlemmer, supportere og sponsorer.

Hva er nytt

  • Meny-filter: Ved å klikke på klubben eller en sportsgren i menyen får du kun se tilhørende landingside, nyheter (valgfrittt) og menyvalg.

  • Lagsider: Alle grupper eller lag under en sportsgren kan nå får tilgang til å føre sin egen nyhetsstrøm og administrere sin egen lagside med treningstider og kontaktpersoner. Ildsjeler i trener- eller foreldre gruppa logger seg på fra mobil og brukeropplevelsen er revolusjonerende enkel.

  • Mobil først: Vår nye nettside er først og fremst laget for å brukes fra mobiltelefon. Den er enkel, oversiktlig og lynrask. Hjemmesiden har et dedikert app-ikon. Hvis du legger hsil.no som snarvei på din mobile hjemskjerm. Denne funksjonen lar deg hoppe rett inn på forsiden eller din egne lagside med ett trykk på app-ikonet.

Laginfo samlet på én plass

Om du er lagleder, trener eller foreldrekontakt kan du nå:

  • Legge til eller endre lagbilde
  • Legge til eller endre fritekst om laget
  • Legge til eller endre treningstider
  • Legge til eller endre kontaktpersoner
  • Skrive innlegg for ditt lag

Alt dette kan du også gjøre rett fra mobilen. Ønsker du få kontroll på ditt eget lag sin info? Ta kontakt med styret så gi vi deg tilgang så fort vi kan!

Revolusjonerene enkelt 

Klubbnettside er en ny type nettsideløsning laget med to hovedmål:

  1. Gjøre det så enkelt å administrere at hvem som helst kan gjøre det. Uten opplæring.
  2. Gjøre brukeropplevelsen fra mobil lynraskrask og brukervennlig.