Aktivitetskalender

Oktober 2021
M T O T F L S
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

VIKTIG INFORMASJON TIL SKIGRUPPAS MEDLEMMER

Retningslinjer økonomisk støtte:

1. For Hovedlandsrenn, NC junior og senior, samt junior og senior NM og WC dekkes reiser og opphold med inntil 1/3 av kostnadene. Diett med disse arrangementene kan dekkes med inntil 50 kr pr. døgn.

2. Utgifter til "ordinære" kretsrenn, sonerenn, landsrenn mv dekkes av utøverne selv.

3. Utpekte trenere og ledere med spesifikke oppgaver under renn og treningssamlinger, kan få dekket deler av kostnader for reise og opphold, og evt andre kostnader det er naturlig at gruppen dekker. Må utpekes av styret på forhånd. Avgjøres etter søknad.

4. For treningssamling i regi av lag/krets/eller forbund o.l.:utgifter for dette kan dekkes av gruppen med inntil 1/3.

5. Opphold: brukbar/nøktern standard, på billigste måte. Det kan søkes om å få dekket 1/3 av maks kr. 500,- pr. døgn.

6. Søknad om støtte skal sendes gruppens kasserer eller leder, innen 1/9 hvert år.

7. Overnevnte retningslinjer er ikke bindende for gruppen. Gruppens til enhver tids økonomiske situasjon, kan føre til endringer i utbetaling av støtte. Det kan også utbetales støtte til andre arr./formål enn de overnevnte. Maksimal støtte for dette er kr. 5000,-

 

Skjema som skal benyttes: Søknad om økonomisk støtte NB! Søknad skal leveres gruppa innen 1. september! Det skal fylles ut et skjema pr. søker.

 

Påmeldinger:

Påmelding skjer via minidrett.no. Opprett brukernavn og passord. Detter er unikt og brukes hver gang, gjelder også for andre idretter, eks. friidrett. 

Noen arrangører krever at det betales påmeldingsavgift med en gang. Andre sender regning til klubben. I de tilfeller dere må betale selv, sendes kopier til kasserer en gang hver mnd, på mail, for tilbakebetaling. Husk kontonummer. Mail til kasserer (Erik) er: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Medlemskontingent:

For at ditt barn skal være forsikret på treninger, klubbrenn og andre renn, må de være medlemmer i NLI. 

Viktig for skigruppa at alle passer på å stå som medlem i skigruppa. Kan være medlem i flere undergrupper uten at dette koster noe ekstra.

 

Gruppeavgift:

Det er vedtatt at vi skal innføre gruppeavgift. Denne vil bli kr 150,- pr utøver, maks kr 300,- pr familie. For å kunne holde en lav gruppeavgift er vi avhengige av at alle bidrar på dugnader. En av fordelene med å være medlem i NLI ski/skiskyting er at vi dekker all påmelding for utøverne. (gjelder ikke tur-renn) 

 

Klubbrenn Snauhaug:

Klubbrenn på Snauhaug hver onsdag

 

Etnedal Sparebank

Oppland Energi AS

Kommende aktiviteter

NLI grasrotandel stående2