Nordre Land IL Fotball har derfor inngått avtale med Bambusa AS for salg av sokker over tre år. Dette kan gi oss en inntekt på kr. 300.000 hvert år hvis vi selger alle sokkene. Denne informasjonen sendes derfor ut for å informere og motivere dere til det første salget, som starter med utdeling av sokker i uke 47, salg i uka 48 og innbetaling i uke 49.

Alle våre fotballspillere skal selge en pose med bambussokker. Vinterkolleksjonen består av tre pakker med vanlige sokker av fem par og to pakker med 7 par hælsokker. Hver pakke skal selges for kr. 200.

Det er hvert lag som får ansvar med å dele ut og få inn betaling for sokkene. Betalingen skal skje elektronisk fra spiller til hvert lag sin lagskonto. Hvert lag skal levere en oversikt over hvem som har solgt og hvor mye som er solgt.

Hvis et lag selger mer en en pose med sokker pr. spiller, så går inntektene til laget. Så her er det bare å stå på.

Dette er en avtale med liten risiko, da det som ikke blir solgt kan leveres tilbake. Det er allikevel slik at da vil vi heller ikke fåså store intekter til klubben hvis mange pakker med sokker blir levert tilbake.

Vi i styret mener dette kan være en fin inntektskilde, da sokker er forbruk og alle familiemedlemmer trenger sokker. Det betyr at det er smart å ikke kjøpe seg nye sokker nå, men heller begynne å bruke sokker fra Bambusa.

Informer allerede alle andre dere kjenner, både familie og venner, om å kjøpe sokker av dere og bidra med inntekter til NLI Fotball.