Aktivitetskalender

Mai 2018
M T O T F L S
30 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3

DET VIKTIGE VED Å VÆRE MEDLEM I NORDRE LAND IDRETTSLAG

NLI logo

Nordre Land idrettslag er kommunens største idrettslag. Vi har ca 800 aktive medlemmer, men vi trenger flere!  Idrettslaget består av undergruppene judo, håndball, turn, RG, fotball, ski, skiskyting, hopp, hest, svømming, sykling og allidrett.

Når du innbetaler et medlemskap til idrettslaget så bidrar du til at vi får tildelt aktivitetsmidler fra kommunen. Dette generer økt utbetaling til undergruppen/e som man er registrert i.  Aktivitetsmidlene er gruppene helt avhengig av da dette går med til kursing av trenere,  betaling av dommere, utstyr, forbruksmateriell, premier osv.

Vi har mange medlemmer, men vi kunne hatt tre ganger så mange hvis foreldrene også meldte seg inn.

Det vanlige i dag er at barna blir innmeldt, men ikke foreldre. Vi har familiemedlemskap til 1500 kroner så det kan være et alternativ. Besteforeldre, tanter og onkler kan fint melde seg inn som støttemedlem.

Medlemskap i Nordre Land idrettslag koster:

Vanlig medlem 0-17 år kr 300,-. Vanlig medlem 18-69 år kr 400,-. Støttemedlem kr 100,-. Familiemedlemskap kr 1500,-. Medlemskapet er gyldig 1 januar til 31 desember.

Ved å fremvise gyldig medlemskort hos Mekonomen avd Dokka får du 10% og 15% rabatt på materiell/timebetaling. Du tjener gjerne inn kontigenten ved første besøk.

Alle medlemskap er viktige for oss selv om du kanskje ikke nødvendigvis er aktiv lengre eller har barn som er aktivt med.

Er du aktiv i en gruppe så må både medlemskap og treningsavgift være betalt for at bl a forsikring skal være gyldig.

Har du spørsmål så ta kontakt med medlemsansvarlig i Nordre Land idrettslag via mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller ta kontakt med din undergruppe. Mvh Anne Lise Kasenborg

medlemsansvarlig, Nordre Land idrettslag, mobil 982 12 403.

For å registrere deg som medlem  går du inn på www.minidrett.no

Er du bruker fra før så logger du inn med ditt brukernavn og passord. Klikk på «medlemskap» Videre på «finn ny klubb» Skriv inn Nordre Land idrettslag i rubrikken «Klubbnavn’». Klikk på «søk.» Til høyre kommer idrettslaget opp med alle sine undergrupper. Velg den eller de gruppene du tilhører og klikk «send søknad». Det å være medlem av flere undergrupper generer ikke mer kontingent.

Er du ny bruker så klikk «ny bruker» Fyll ut alle rubrikker som kommer opp i neste skjermbilde og klikk så på pil. Skriv inn selvvalgt «brukernavn» og «passord», klikk deretter på pil. Du får nå en sms-kode til mobilnr du oppga. Skriv inn koden og klikk pil. Sånn, da er du ferdig registrert som bruker på «min idrett». Du må nå registrere medlemskap.

Klikk på «medlemskap» Videre på «finn ny klubb» Skriv inn Nordre Land idrettslag i rubrikken «Klubbnavn’». Klikk på «søk.» Til høyre kommer idrettslaget opp med alle sine undergrupper. Velg den eller de gruppene du tilhører og klikk «send søknad».

Under valget «min profil» legger du til familiemedlemmer.

Når den medlemsansvarlige i idrettslaget ditt har godkjent søknaden din vil du få et varsel pr epost om at faktura for kontingent finnes i «min idrett». Du kan betale fakturaen som ligger der med bankID eventuelt at du betaler faktura som er sendt deg som pdf.vedlegg i en epost.

Vi anbefaler at du orienterer deg inne på nettsiden til «www.minidrett.no». Der finnes det mye nyttig informasjon.  Det finnes også en app som kan være kjekk å ha på mobilen. Appen lar deg raskt og enkelt ordne med blant annet påmeldinger, betalinger og lisenser. Betal medlemskontingenten mens du venter på bussen, meld deg på helgens arrangement mens du står i kassakø på butikken. Trenger du å oppdatere profil, så kan du gjøre dette i en fei. Appen lastes ned i App Store.

Utskrift av ditt medlemskort gjøres fra Min idrett.

Lykke til med registrering. Har du spørsmål så ta kontakt med medlemsansvarlig i Nordre Land idrettslag via mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller ta kontakt direkte med din undergruppe.

Mvh Anne Lise Kasenborg

medlemsansvarlig, Nordre Land idrettslag

mobil 982 12 403

 

Kommende aktiviteter

GIT Logo Profil FB

NLI grasrotandel stående2